Productomschrijving
De Big Green Egg heeft al jarenlang veel trouwe fans onder barbecue-experts. In een tijd waarin de tuin steeds belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen de veelzijdigheid en praktische voordelen van deze unieke barbecue. De Big Green Egg, met zijn vorm en keramische constructie die bestand is tegen extreme temperaturen, zorgt voor een perfecte luchtcirculatie, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.
""Koken Op De Big Green Egg"" onthult de mogelijkheden van deze buitenkeuken. Het boek begint met informatie over de Egg, brandstof en benodigde tools, gevolgd door een stapsgewijze introductie tot verschillende bereidingstechnieken.
Dankzij de tips en recepten van James Whetlor kun je met gemak 70 verschillende gerechten bereiden, variërend van vlees en gevogelte tot vis en groenten. De heerlijke rubs, marinades en sauzen voegen de perfecte finishing touch toe aan je gerechten.
Met ""Koken Op De Big Green Egg"" transformeer je binnen de kortste keren van een beginner tot een expert en geniet je het hele jaar door van overheerlijke gerechten, geschikt voor elke gelegenheid.
- Aantal pagina's: 208
- Gewicht: 914 gram